Connect with us

Érdekességek

Az Eaglesnél mágusok dolgoznak

Ha azt mondtam volna márciusban, hogy az Eagles legalább 5-6 poszton erősödni fog, miközben növelik is a helyüket a fizetési sapka alatt, akkor mindenki kiröhögött volna, igaz? Valószínűleg én is kiröhögtem volna magam.

 

 

Pedig pontosan ez történt, ugyanis az Eagles március elsején körülbelül $12,5 milliónyi hellyel rendelkezett a fizetési sapka alatt, ma pedig Ryan Mathews kivágása után körülbelül $12,66 milliónyi hellyel rendelkeznek. Ez persze nem olyan nagy ördöngősség, az viszont igen, hogy miközben több elkölthető pénzük lett, jobbak lettek futó, elkapó, pass rusher, cornerback és safety poszton is, és akár az irányítót is idevehetnénk. Gyengülni pedig nem gyengültek sehol, legfeljebb a védőfal közepét mondhatnánk, de ez még elválik attól függően, mit produkál az új rendszerben Timmy Jernigan.

 

Nézzük meg a nagyobb változásokat:

Irányító: Nick Foles érkezett Chase Daniel helyére. Ők ketten nagyjából azonos értékkel rendelkezhetnek, de Foles legalább játszott már pár tétmeccset, egy biztosabb csereirányító lehet.

Futó: Ryan Mathews távozott, érkezett LeGarrette Blount és Donnell Pumphrey, egyértelmű javulás.

Elkapó: Jordan Matthews távozott, érkezett Alshon Jeffery, Torrey Smith, Mack Hollins, egyértelmű erősödés.

Védőfal: Bennie Logan távozott és Timmy Jernigan érkezett. Ki-ki eldöntheti, melyikük a jobb játékos, a futás ellen Logan, a passz ellen pedig Jernigan.

Pass rusher: Érkezett Derek Barnett és Chris Long is, míg senki fontos nem távozott.

Cornerback: Távozott Leodis McKelvin és Nolan Carroll, érkezett Rasul Douglas, Sidney Jones és Ronald Darby, ez is egyértelmű javulás.

Safety: Nem távozott senki érdemleges és leigazolták Corey Grahamet, így nickel és főleg dime felállásokban Jenkins, McLeod és Graham is a pályán tud majd lenni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!