Connect with us

Hír

Bowles: Ilyen blokkokkal nincs esélye Hackenbergnek

A Jets irányítóhelyzete talán az egyik legrosszabb a ligában, amin nem segít, hogy katasztrofális a támadófal játéka is. Mindez pedig Christian Hackenberg Lions elleni játékán is meglátszott. Hackenberg kezdőként jutott szerephez a Lions ellen, de hat passzából mindössze kettő lett sikeres, összesen 14 yardért. Ebben masszívan közrejátszott, hogy a Lions védőfala gyakorlatilag lemészárolta az irányítót, miközben a támadófal tehetetlenül nézte, ahogy a védők átjutnak Hackenberghez.

Maga Todd Bowles vezetőedző is elismerte, hogy nem volt könnyű helyzetben az irányítója:

Nem igazán adtak neki esélyt. Nagy volt rajta a nyomás, és több labdát el sem tudott dobni. Nem hiszem, hogy bárkinek is lenne esélye ilyen blokkolás mellett.

Hackenberg tényleg nincsen könnyű helyzetben. A támadófal több kulcs játékost is vesztett, részben visszavonulások, részben pedig az újjáépítéssel járó tisztogatások miatt. Már Hackenberg draftolásakor is nagyon magasnak tűnt érte a 2. kör, amivel a Jets kiválasztotta, és nem tudta magát idén sem a kezdőbe verekedni Bryce Pettyvel és Josh McCownnal szemben.

Reális játéktudását nehéz lesz úgy megítélni, hogy egy borzalmas fal blokkol előtte, és egyetlen használható elkapója, Enunwa is kidőlt a szezonra. A Jetsnél teljes a káosz, nem csoda, hogy McCownnak is megtiltották a nyilatkozattételt a meccs után. Ilyen teljesítmény mellett tényleg érik a Jetsnek a jövő évi 1/1, de hogy az ott húzott játékos ilyen kisegítő személyzettel mire lesz képes, azt nehéz megjósolni…

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!