Connect with us

Hír

BREAKING: Két elkapót és cornerbacket is elcseréltek pillanatokon belül!!!

Micsoda hírhegyek!! Alig egy órája derült ki, hogy Ezekiel Elliott 6 meccses eltiltással kezdi az évet, máris egy hármas cseréről számolhatunk be! A résztvevő fele a Buffalo Bills, a Philadelphia Eagles és a Los Angeles Rams, állkoppanásra felkészülni!

 

 

Először a Bills cserélte el a 2014-es draft 1/4-es elkapóját, Sammy Watkinst és egy 6. körös picket a Los Angeles Ramshez, akik a cornerback E.J. Gainest és egy 2. körös draft picket küldtek Buffalóba. Ám ha azt hitted, hogy így elkapó nélkül marad a Bills, akkor tévedsz! Rögtön a bejelentés után ugyanis megszerezték az Eaglestől trading blockra kerülő Jordan Matthewst és egy 3. körös picket a cornerback Ronald Darbyért cserébe!

 

Vagyis az eagles kapott a legnagyobb hiányposztjára egy kiváló fiatal cornert, a Rams a gyengécske támadósorba egy félelmetes potenciállal rendelkező, ámde sérülékeny elkapót, míg a Bills a két távozó posztra kapott két gyengébb játékost, ám egy plusz 2. és 3. körös picket. Ne feledjük, Buffalóban új GM dolgozik, aki szintén egy kisebb rebuildet akar végrehajtani, amihez a jövő évi drafton immáron két darab első, második és harmadik körös pick áll a rendelkezésére!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!