Connect with us

Hír

Genonak nem jelent semmi különlegeset a Jets ellen játszani

Geno Smith New York zöldebbik felét váltotta kékre, így a két csapat soron következő előszezon mérkőzése akár különleges is lehetne számára. A Jets 2013-ban a második körben húzta ki Genot és nagy reménységnek tartották. Aztán az együtt töltött idő alatt 12-18-as győzelem-vereség mutatót sikerült kiharcolnia a csapattal és 28 touchdown átadása mellé 36 interception társult. Most régi csapata ellen lép pályára, de ő a rosterre kerülésért és nem a bosszúért játszik.

 

 

Nyilvánvalóan plusz érzéseket ébreszt benned, ha a volt csapatod ellen lépsz pályára, de szerintem kezelni tudom ezt a helyzetet. Nem szabad ezzel sokat foglalkozni és nem is fogok. Elismerem és szeretettel gondolok a Jets szervezetére, de én most azért fogok harcolni, hogy a rosteren legyek a szezonban.

 

Geno a harmadik irányító helyért fog harcba szállni, Eli mögött ő, és Josh Johnson jöhet szóba, addig amíg Davis Webb tanulási fázisban van. Geno legfőbb problémája a sok és különösen nevetséges turnover, amiről szintén megvan a véleménye.

 

A turnoverek a szerves részét képezik a játéknak, nem lehet kikerülni őket. Minden irányító eladja a labdát, ez megtörténik mással is. Meg kell tanulni túllépni rajtuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!