Connect with us

Hír

Gurley a passzjátékban is fejlődhet

Todd Gurley egy csodálatos első és egy szégyenteljes második éven van túl. Az NFL társadalomban éles vita húzódik, hogy Gurley akkor most jó pick volt vagy elvesztegetett, 2015 első körében. Erre pontos választ csak az előttünk álló év adhat, de a Rams háza táján nagyon bizakodóak.

 

 

Arról már több hírt is olvastunk, hogy a Rams nagy hangsúlyt fektetne Gurley futásaira és az edzők nagy része bízik is a fiatal futóban. Sean McVay rendszere sokat segíthet a harmadéves játékosnak, akit a passzjátékba is élénken bevonnának. Illetve eredményesebben vonnának be. Ugyanis Gurley már tavaly is a negyedik legtöbbször futott route-ot, tehát a Rams már akkor is igyekezett ezzel összezavarni az ellenfelet, de nem volt túl eredményes. 0.98 yardja route-onként az egyik legrosszabb a kezdő futók között.

 

Fokozott terhelése annak is köszönhető, hogy a Rams általában gyorsan nagy hátrányba került, így a futójáték nem dominálhatott, de idén direkt módon is használnák a futó passzjátékbeli szerepét. Egyelőre én tartózkodok a témában, hogy Gurley újabb űrszezont hoz-e vagy folytatódik-e a visszaesés, de ha McVay se tudja újra emelkedő pályára állítani, akkor azt hiszem ítéletet is mondhatunk felette.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!