Connect with us

Hír

Nelson még 2-4 évet játszana az NFL-ben

Jordy Nelson nem tartozik a fiatal elkapók közé a maga 32 évével, de még mindig van akkora klasszis, hogy sok fiatal tehetség elé rangsorolják a legjobb receiverek listájának. A Packers oszlopos tagja A.J. Hawks podcastjében (The HawkCast) volt vendég, ahol arról beszélgettek, mennyit tudna még játszani a ligában, hány évet érez még magában.

Két évem maradt a szerződésemből, nagyon jó lenne, ha azt még ki tudnám itt tölteni és akkor meglátnánk, hogy mennyi maradt még bennem. Most azt mondanám, hogy még 1-2, tehát innentől számítva maximum még négy. Ez összességében már 13 év lenne, ami egy nagyon szép szám, nagyon örülnék neki, ha így alakulna. De azt is meg kell érteni, hogy családom van, vissza szeretnék térni velük az otthonomba, Kansasbe.

 

Ha tényleg úgy alakulna, hogy sikerül kitöltenie a maradék két évét a Fehér Villámnak, akkor komoly válaszút előtt állna a csapat a megtartását illetően, hiszen Cobbnak és Adamsnek is idővel lejár a szerződése, tehát okosan kell gazdálkodniuk az elkapókra szánt pénzzel. Az viszont elképzelhető, hogy Nelson egy amolyan hometown discount szerződéssel még vissza lehetne csábítani a csapatba, és elkaristolna mint elkapó és mentor egy személyben.

 

 

A sikeres jövőnek viszont feltétele, hogy egészséges tudjon maradni, még egy komolyabb sérülés végleg véget vethetne a karrierjének, nem valószínű, hogy vissza tudna térni régi formájába. Azonban ne írjuk le előre Rodgers kedvenc játszótársát, hiszen a parádés 2014-es szezon után emlékezhetünk rá, hogy 2015-ben elszakadt az elülső keresztszalagja, de az egyéves lábadozás sem tudta megfékezni, hogy tavaly újra kirobbanó évet produkáljon. Bizakodásra tehát bőven van ok, nem látszanak rajta az öregedés jelei, még a mögötte tolakodó fiatalok mellett is ő az igazi első számú wide receiver a csapatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!