Connect with us

Hír

Lacy ma újra pénzt kereshet a mérlegeléssel!

Eddie Lacy szerződését nem hosszabbította meg a Green Bay Packers, így a Seattle Seahawks csapatához került az utóbbi időben sérüléseiről, de főként elképesztő túlsúlyáról híres játékos. Nem is bízták a véletlenre a szerződését, rengeteg bónuszt rejtettek el a kontraktusban, ami fogyásra ösztökéli. Ma jöhet az újabb mérlegelés napja, amivel tovább vastagíthatja bankszámláját.

 

 

Lacy 260 fontosan (118 kg) érkezett a grunge hazájába, ami tarthatatlan egy running backnél, így ha több pénzt akar keresni, azért meg kell dolgoznia. Ennek érdekében július kivételével minden hónapban volt egy mérlegelése, amiken ha a kiszabott súly alatt mérik, akkor 55 ezer dollárral lesz gazdagabb. Májusban 255 font (115,6 kg), júniusban és augusztusban pedig 250 font (113,39 kg) volt a határ, és eddig mindhárom mérlegelésen átment, amivel 165 ezer dollárral lett gazdagabb. Ma pedig jöhet az újabb próba!

 

A mai mérlegelés során a 245 fontos (111,13 kg) határ alatt kell mérlegelnie az újabb 55 ezer dolláros bónuszhoz, amivel már 7 kilótól lenne könnyebb. Lacy esetében nem várható el drasztikus fogyás, hiszen jobbára az erőfutásaitól vált ismerté, ezt a “tulajdonságát” pedig nem akarják elveszteni, bár ez még mindig ~7 kilóval több, mint a combine előtt mért versenysúlya. Lacyre a main kívül mér három mérlegelés vár október 11-én, november 8-án és december 6-án is, ahol egyaránt 55 ezer dollárt kaphat, összesen pedig 385 ezer dollárt kereshet a fogyókúrájával.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!