Connect with us

Hír

Nem sokáig volt Calvin Pryor a Browns játékosa

Azok után, hogy nemrég megszerezték egy trade keretén belül a korábbi első körös safetyt, Calvin Pryort, még a szezon kezdete előtt elbocsátották, mert összeverekedett egy csapattársával edzésen.

 

 

Myles Garrett után újabb játékos esett ki a Browns védelméből, ám egészen más okból. Pryor az elkapó Ricardo Louisszal verekedett össze a Browns edzése előtt, amiért a Browns azonnali hatállyal kivágta a Jetstől megszerzett safetyt. Hue Jackson nem kommentálta az esetet, Joe Thomas viszont meghökkent annak hallatán, hogy Pryort kivágták. Szerinte ugyanis az mindennapos dolog, hogy csapattársak összebalhéznak edzésen, az azonban nem megszokott, hogy kivágnak ezért. A csata másik érintettje, Ricardo Louis szeretne továbblépni az eseten.

 

A Browns egy család, egy testvériség. Ha a családban ilyen helyzet alakul ki, akkor nem tudsz mit csinálni mint túllépni az egészen, és továbbra is egyben tartani a társaságot, és én is szeretném ezt tenni. Minden csapattársamat kedvelem, és nem szabad, hogy egy ilyen eset szétszakítson minket. Nagyon fontos, hogy kiálljunk egymásért csapaton belül.

 

Pryor helyét a practice squadban lévő Kyle Nacua veheti majd át a rosteren.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!