Connect with us

Hír

Payton: Sose mondtuk Petersonnak, hogy nagy szerepe lesz

Emlékezetes, hogy Peterson nagyon kiborult az alacsony kihasználtáságán, és az oldalvonal mellett ordibált Sean Payton vezetőedzővel. Peterson elmondta, hogy nem kilenc snapért írt alá. (Pedig mindenki tudja, hogy de.) Sean Payton a New England elleni meccs előtt elmondta, hogy Peterson nem is az igásló szerepére írt alá náluk.

Nem hiszem, hogy bármikor beszéltünk volna róla arról, hogy a minnesotai módon fogjuk szerepeltetni. És szeretnénk azt, hogy ötven snapnél többünk legyen. Nehéz nyolc labdabirtoklásból megoldani. A playbook kétharmadát elő se vettük, és az egész végét a mérkőzésnek hurry-up játékokkal toltuk le. Reméljük megtaláljuk az egyensúlyt.

 

 

A Saints Pats-elleni 17 futásából Peterson nyolcat kapott (annyit, mint Ingram), viszont ezeket csak 26 yardra tudta vinni, a passzjátékból pedig semmit sem kapott. A szezon elején az optimisták is 600-700 yard alá saccolták őt, a jelenlegi tempóval 352 yard fog jutni neki a csapatban. Ez se rossz deal neki, mivel az évre 3.5 millió dollárt kapott, tehát centiméterenként 10.357 dollár üti a markát, ami közel 2.8 millió forint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!