Connect with us

Hír

Richardson: jó a Seahawks őrült öltözőjében lenni

A védőfalember Sheldon Richardson egy második körös pickért és az elkapó Jermaine Kearse-ért cserébe New Yorkból Seattle-be költözött. Nyilván más a hangulat a Super Bowl contender Seahawksnál mint az 1/1-re is esélyes Jetsnél, főleg, hogy előbbinél azért nem ritkák a versenyszellemből adódó durvább szurkálódások is.

 

 

Viccelődtek rajtam egy kicsit a csapatmeetingen – nem akarok bele menni, hogy hogyan – de vicces volt. Ezek a srácok őrültek, de jó értelemben. Olyanok, mint egy család. Örülök, hogy itt lehetek, hogy visszakerültem a legjobb posztomra és ki akarom használni a lehetőséget.

 

Richarson újonc szerződésének utolsó évébe lépett, vagyis egy jó szezonnal, pláne egy Seahawks szintű csapatban, jó időre bebiztosítaná a helyét a ligában. Tehetsége alapján könnyedén szerezhetne magának 15-17 millió dolláros fizetést is jövőre, így mindenképp hajtani fog, arról nem is beszélve, hogy végre egy győztes csapatban játszhatna.

 

A Seahaws védelme félelmetes, a keretben lévő játékosok 21 Pro Bowl címmel büszkélkedhetnek úgy, plusz ugye az év újonca díjas, egyszeres Pro Bowler Richardsonnal (Cliff Avril 85-ös osztályzatot kapott tavaly a PFF-szerint, csak úgy néz ki, hiba van a rendszerben).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!