Connect with us

Hír

Veszélyben Janikowski jövője a Raidersnél

Az egykor első körben kiválasztott ágyúlábú Sebastian Janikowski már egyszer nyilatkozott arról, hogy nagyon szeretne a Raidersszel Las Vegasba tartani a költözést követően, most azonban úgy áll a dolog, hogy ehhez áldozatokat kell hoznia.

 

 

A 39 éves kicker 2017-ben a második legtöbb pénzt kapja a rúgók közül, csak patriotsos kollégája, Stephen Gostkowski keres nála többet, ráadásul hátsérüléssel is bajlódik. Az NFL egy kegyetlen világ, még egy olyan legendának is, mint a lengyel származású rúgó. A Raiders drasztikus lépésre szánta el magát, ultimátumot adott Janikowskinak: vagy belemegy egy fizetéscsökkentésbe, vagy kénytelenek lesznek elválni útjaik. Reggie McKenzie nem a levegőbe beszélt, már hívtak is konkurenciát tryoutra.

 

A keretszűkítés során több rutinos és használható rúgót is elbocsátottak a csapatok, olyan játékosok vannak jelenleg a szabadügynök piacon, mint Mike Nugent, Marshall Koehn vagy Josh Lambo, akiket már meg is hívott magához a csapat, de a sokat látott Nick Novak is csapatot keres. Hamarosan tehát döntenie kell a saját sorsáról.

 

De a Raidersnek is döntenie kell, hiszen ma magyar idő szerint este 10-kor 238 ezer dollárja válik garantálttá Janikowskinak, szombat este pedig mind a $4,05 millió idei fizetése garantálttá válik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!