Connect with us

Hír

Kony Ealy tragikus események miatt lett a meccs legjobbja

A New York Jets frissen szerződtetett védőjátékosa, Kony Ealy a Denver Broncos elleni Super Bowl vereség óta nem játszott olyan jól mint vasárnap a Jaguars elleni győzelem során. Sajnos egy tragédia adta meg a motivációját az emberfeletti teljesítményéhez.

 

 

Ealy a héten két edzést is kihagyott, és nem hozták nyilvánosságra hogy miért, ez azonban a mérkőzést követően kiderült. Ealynek ugyanis elhunyt a lánytestvére a héten, és szeretett volna a családjával gyászolni a nehéz napokon, ám arról hallani sem akart, hogy kihagyja a találkozót. A Jets legnagyobb örömére ez győzelmet ért, Ealy ugyanis elkpesztő teljesítményt nyújtott, négy(!) passzt is leütött, ráadásul egy interceptiont is szerzett.

 

Tudtam, hogy a nyomásgyakorlás nem elég, turnover kellett nekünk a győzelemhez, és én megszereztem. Nem játszottunk tökéletesen, becsúsztak hibák, de megmutattuk, milyen egységesek vagyunk csapatként.

– mondta a fiatal védő.

 

A mérkőzést követően ő kapta az öltözőben a meccslabdát, amit a legjobb játékosnak szoktak adni, abszolút rászolgált, egyben nagyon szép gesztus volt a csapattól. Ealynek a Jets a harmadik csapata 2017-ben, miután a Panthers elcserélte őt a Patriotshoz, akik a szezon kezdete előtt kivágták.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!