Connect with us

Hír

Nagyon nincs rendben ez a Browns

Az, hogy a Browns idén is nyeretlen eddig, az valahol meglepő, valahol pedig várható volt, hisz ebben a ligában normális irányító nélkül nem lehet nyerni. Ez vélhetően frusztrálja a játékosokat, azonban Hue Jackson feladata lenne a népeket együtt tartani, de ez szemmel láthatóan nem megy neki. A Texans ellen meccs előtt például Kenny Brittet és a másodéves Corey Colemant haza kellett küldeni.

 

A két elkapó inaktív volt a meccsen, de ennek ellenére elutaztak a csapattal és kötelesek lettek volna részt venni a csapat meetingjein és megbeszélésein. Ezt nem elfelejtették megtenni, így rövid úton indulhattak is haza.

 

A dologban nem is az a legszörnyűbb, hogy két inaktív játékos ellógott (nyilván nem jó, de nem is olyan vészes), hanem az, hogy az egyik szabályszegő az a Kenny Britt, akit idén négy évre 32,5 millió dollárra igazoltak le, hogy megoldja a csapat elkapógondjait, de hatalmas csalódás, Coleman pedig egy korábbi első körös játékos, aki idáig ordas nagy bust. Mindkét játékosnak a belét ki kellene dolgoznia, hogy bizonyítsák, megérte őket magasan vagy nagy összegért a csapathoz hozni, ehelyett csak a baj van velük.

 

Brittnek és Colemannek eddig 14 elkapása, 183 yardja és két TD-je van a szezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!