Connect with us

Hír

A Broncos bunyózással bizonyítja, hogy nem puhány csapat

John Elway múlt héten kritizálta csapatát, hogy nem elég kemények és hogy leeresztettek. A Broncos pedig ezen a héten mindent megtett azért, hogy erre rácáfoljon, eseménydús csütörtöki, hálaadás-napi edzésük volt.

 

Egyrészt kivágták Lorenzo Dosst, a 2015-ös drafton az ötödik körben választott cornerbackjüket, aki elkésett egy csapat megbeszélésről. Állítólag nem ez volt az első ilyen esete, ezt pedig megelégelte Vance Joseph és kitette a szűrét az egyébként keveset használt játékosnak (Doss csak három meccsen volt aktív idén). Az biztos, hogy kemény dolog volt Josephtől épp hálaadás napján kivágni.

 

 

De nem csak a főedző, a játékosok is keménykedtek az ünnepen, két bunyó is volt a csütörtöki edzésen. Az egyikben ráadásul a sztárcorner, Chris Harris Jr. is részt vett az újonc elkapóval, Isaiah McKenzie-vel egyetemben.

 

A Broncos tehát az utóbbi 9 napban kivágott három játékost, illetve megvált támadókoordinátorától is, ráadásul kezdő irányítót is cseréltek, szóval nagy a felfordulás a csapatnál, rá akarnak cáfolni Elwayre. Úgy tűnik, hogy nagy erőkkel készülnek a Raiders elleni rangadóra. Viszont ha kikapnának, akkor hétmeccses vereségi sorozatuk lenne, amire nem volt példa a franchise történetében 1967 óta.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!