Connect with us

Hír

A Jaguars is elcsalt egy agyrázkódást?

Heroikus csatában maradt alul a Jacksonville Jaguars az Arizona Cardinals vendégeként egy utolsó másodperces mezőnygólnak hála. Sokáig úgy tűnt, hogy nem a Cardinals vezetése jelenti a legnagyobb gondot a csapatnak, hanem Telvin Smith elvesztése, de ez hamar semmissé vált – ami elég gyanús.

 

 

Történt ugyanis, hogy a klasszis linebackert agyrázkódás gyanújával lehívták a pályáról, és az ilyenkor szokásos vizsgálatok alá vetették. A Jaguars részéről közölték, hogy Smith átment a teszteken, és percekkel később visszatért a pályára, hogy utána megint lejöjjön. Ekkor már nem engedték vissza, és hivatalosan is kivették őt a meccsről agyrázkódás miatt. Valami nektek sem kerek, ugye?

 

Felmerül a kérdés, hogy akkor miért engedték vissza? Nem csak nekünk, de az NFL-nek is kétes gondolatokat ültet el a fejeikbe, hiszen az utóbbi időben nagyon szigorúan kezelik az agyrázkódást – bár eddig csak ejnye-bejnyéket láttunk tőlük mint elrettentő példát, de ezen meg sem lepődünk… Az elmúlt hetekben ez már a harmadik ehhez hasonló eset, korábban Russell Wilson kapcsán is felmerült a gyanú, hogy a Cardinals ellen agyrázkódással ment vissza a pályára, ahogy Jacoby Brissett is a Coltsban.

 

Vajon az, hogy rövid időn belül harmadjára nézik hülyének az NFL-t, mert az képtelen azt szankcionálni, ami ellen annyira küzd, elhozza végre a kívánt szanckiókat a liga részéről?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!