Connect with us

Hír

Az ember, akinek még Jalen Ramsey sem jártatná a száját

Jalen Ramsey-ről tudjuk, hogy szeret az elkapók agyára menni, és már a meccs előtt elkezdi a szellemi hadviselést a sok pofázással, aminek az A.J. Greenhez hasonló esetek lehetnek a következményei. Ám van egy valaki, akinek még ő sem akar beszólni.

 

 

A Jacksonville Jaguars vasárnap az Arizona Cardinals ellen lép pályára, vagyis Ramsey-nek egy újabb elit elkapóval lesz lehetősége meccselni, név szerint az örökifjú Larry Fitzgeralddal. Ramsey stílusához hozzátartozik a trash talk is, amivel kiborítja az ellenfeleit, de a nagy Larryt még ő is annyira tiszteli, hogy nem akarja ebbe az irányba terelni a párharcukat.

 

A héten inkább csendben maradok. Fitzgerald egy first ballot Hall of Famer lesz, egy igazi legenda, akit csak tisztelni lehet. Hálás vagyok a sorsnak, hogy lehetőségem lesz ellene játszanom, óriási megtiszteltetés, egyben karrierem legnehezebb feladata is.

– mondta a fiatal cornerback.

 

Nem lesz egyszerű dolga egyiküknek sem, Fitzgerald még mindig az egyik legdominánsabb elkapó a ligában, a Jaguars passz elleni védekezése viszont elképesztő idén. Mindössze 162 passzolt yardot engednek meccsenként, a Bouye-Ramsey kettős pedig a liga egyik legjobb CB párosát alkotják. Vasárnap kiderül, hogy a gigászi párharcban kinek sikerül felülkerekednie a másikon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!