Connect with us

Hír

Brissett vállalni fogja a játékot

A Colts irányítója ott lesz a pályán kezdőként a Titans elleni vasárnapi mérkőzésen – legalábbis a csapat vezetőedzője, Chuck Pagano erről adott hírt az Indianapolis Star újságnak. Mindezt annak ellenére mondta az Indy HC-je, hogy a tegnapi napon még olyan híreszteléseknek lehetett hinni, hogy a másodéves irányító agyrázkódási protokoll alatt van, miután a Steelers elleni vereség során egy nagyobb ütés következtében sérülést szenvedett. A bye week ellenére még mindig nem épült fel teljesen Brissett, de a vezetőedző szerint a hétfő napon már jól mozgott az irányító, a hétvégére bevethető lesz a Titans ellen.

A csapatnál mindenki reméli, hogy a Luck helyett beugró quarterback tényleg jól van, de azért az Indianapolis által kiadott közleményeket és állításokat illik fenntartásokkal kezelni, pont Luck esetéből kiindulva. Remélhetőleg a csapat ezúttal nem menedzseli félre az irányító felépülését, és tényleg nem erőltetik rá a játékot akkor, amikor még nem áll készen. Ha így tesznek, még egy tehetség karrierjét kezdik el tönkre tenni, de bízunk benne, hogy ez nincs így, az irányító állapota valóban játékra alkalmas. Mindenesetre, magabiztosak Brissett kezdetését illetően, hiszen eddig még nem kezdtek el pánikolni és keresni egy backup opciót Scott Tolzien elé/mögé/helyett.

A szezon ugyan már teljesen elúszott, de egy egészséges Brissett adhat akkora pluszt a csapatnak, hogy megnehezítsék a rivális Tennessee dolgát, ráadásul egy csoportrangadó mindig rejteget külön pikantériát. Nehéz elképzelni, hogy a Colts lefeküdne a Titansnek, de egy életképes irányító nélkül szinte halálra vannak ítélve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!