Connect with us

Hír

Jó és rossz hírek a sérültekről

A sérülések terén az elkapók voltak a középpontban, több játékos állapota is kétes volt a vasárnapi összecsapásokat követően, de valaki jól, valaki kevésbé jól járt.

 

 

A legnagyobb riadalom Kelvin Benjamin sérülése miatt alakult ki. A Bills számára nem volt elég a borzasztó vereség, majdnem a nemrég megszerzett elkapójukat is elvesztették. Benjamin sérülését látva sokan attól tartottak, hogy ACL-szakadása van, ami ez már a második lett volna nála két éven belül. Szerencsére a röntgenfelvételek megmutatták, hogy nincs szakadás, sőt, semmilyen komoly károkat nem szenvedett. Ennek ellenére most kisebb pihenőt kap az edzéseken, és a következő meccsre kérdéses lesz a játéka.

 

Terrelle Pryor 2017-es szezonja eddig katasztrofálisan alakul. A Brownstól igazolt elkapó nem találja az összhangot Kirk Cousinsszal, aminek következtében már a kezdőből is kiszorult. Ha ez nem volt még elég neki, akkor bokasérülés miatt már a Vikings és a Saints elleni meccsre sem nevezték. Azóta kiderült, hogy kés alá kell feküdnie, de egyelőre nem lehet tudni, ez hány hét pihenővel járhat majd.

 

Hasonlóan pár meccsre pihenőt kap Robert Woods is. A 25 éves elkapó szinte újjászületett a Ramsbe való igazolását követően, és nagyszerű összhangba került Jared Goff-fal. Pontos dátumot nála sem tudtak mondani, de a hírek szerint egynél több meccsre lesz szó. Woods kiesésével Tavon Austin, Pharoh Cooper, Josh Reynolds és Mike Thomas számíthat majd nagyobb szerepkörre.

 

Két védőről is be tudunk számolni. A tegnap megírt Leonard Floyd sérülésről azóta többet tudtunk meg, sajnos úgy tűnik, hogy ACL-szakadása van a másodéves passzsiettetőnek, amivel még a nyári felkészülése is kérdéses lehet. Kenny Clarknak szerencsére nem ilyen súlyos a sérülése, neki csak pár meccset kell kihagynia bokaficam miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!