Connect with us

Hír

Ha letépik a fuxod az olyan, mintha a férfiasságod vennék el

Komoly kijelentéseket tett az Oakland Raiders cornerbackje, David Amerson, aki a Las Vegas Review-Journalnak adott interjújában igyekezett Michael Crabtree védelmére sietni, akinek karrierje során már másodjára tépte ki a nyakából a fuxot Aqib Talib. Amerson elárulta, hogy teljesen megérti Crabtree felháborodását, tudja, mit jelent neki egy ilyen ékszer:

 

Hétről hétre több millió néző szeme láttára vetjük magunkat akcióba, ennek tudatában kell viselkednünk a pályán. A játékosok szeretnék kivívni a tiszteletet azzal, hogy felmennek a gyepre és megküzdenek egymással. Biztos vagyok benne, hogy Michael már unja, hogy nevetség tárgyaként kezelik, amiért Talib korábban letépte a nyakláncát. Vezér akarsz lenni, nem akarod hagyni, hogy lenyomjanak, és Michael pont ilyen srác. Én magam sem tudom, hogy sikerült-e volna másképp viselkednem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy támogatom őt ebben, de teljes mértékben megértem, miért tett így.

 

Bizonyára nagyon fájó érzés lehetett, hogy Talib annak ellenére tépte ki újra a nyakából a láncot, hogy az elkapó készült arra, hogy a nagyszájú corner majd erre fog utazni. Ezt elkerülendő, Crabtree le is ragasztotta azt, nehogy újra megfosszák a kincsétől. Az élet faramuci, ezúttal is a Fosztogatót fosztogatták, hiába próbált tenni ellene.

Amerson pedig jól tudja, miért olyan fontos egy játékos számára egy ilyen nyaklánc, amit akkor is hord, amikor meccs van, hiába nagyon veszélyes, ha akció közben valaki keze ügyébe keveredik:

Egy ilyen lánc olyan, mint egy ékes trófea, mindenki látja rajtad, ha az utcán vagy. Ez egy olyan dolog, amire sok pénzt költesz, és úgy is tartod számon ezt a dolgot, mint egy nagyon értékes és hatalmas jelentőségű tulajdon. Azzal, hogy ezt valaki kitépi a nyakadból, a férfiasságodat is megsérti. Ezt pedig nem lehet annyiban hagyni!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!