Connect with us

Hír

Janoris Jenkins is IR-re került!

A New York Giants egészen pocsék szezonja kezd még inkább egy hatalmas tankolásba fulladni, ugyanis már az amúgy nem vállalhatatlanul rossz védelmükön is egyre nagyobb lyukak kezdenek tátongani. A legújabb áldozat szerepében ezúttal Janoris Jenkins tetszeleg, akinek a bokáját meg kell műteni, ezzel pedig véget is ér a szezonja,a a csapat IR-re tette a nap folyamán.

Jenkins fontos szerepet töltött be a Giantsben, bár hozzá kell tenni, hogy a formájának nem tett túl jót, hogy két éve agyonfizette Jerry Reese, de még így is elfogadható teljesítményt tudott nyújtani, amikor éppen nem a vezetőedzőjével balhézott. A szezont 31 tackle-lel, 3 interceptionnel (amiből kettőt sikerült hat pontra váltania), egy kierőszakolt fumble-lel és kilenc passzleütéssel zárta a második New York-i szezonjára némileg visszaeső cornerback.

Nem elég tehát, hogy a vezetőség úgy döntött, hogy Eli Manninget a padra ülteti és Geno Smith-t kezdeti a Raiders ellen, most egy újabb csapás éri őket, tehát lassan egyértelművé kezd válni, mi a célja a csapatnak a hátralévő négy fordulóban. A változások szele pedig egyre inkább közeledik, Ben McAdoo és az egész edzői stáb munkája veszélyben van, sőt, vannak akik ennél még tovább mennek és azt mondják, hogy a tisztogatást a general managernél kellene megindítani. Ha pedig ilyen komoly átalakuláson fog végigmenni New York kék csapata, akkor az is benne van a pakliban, hogy az újjáépülést nem Jenkinsszel tervezik majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!