Connect with us

Hír

Pierre Garcon sem játszik már idén

John Lynch general manager egy rádióműsorban jelentette be, hogy a 49ers első számú elkapóját, Pierre Garcont IR-re tették egy nyaksérülés miatt, amit az Eagles elleni összecsapás második félidejében szenvedett el, amikor egy elkapás után az oldalvonal mellett összeütközött egy edzővel. Ezzel véget ért a szezonja.

 

 

Nagy veszteség ez a 9ersnek, hiszen messze Garcon volt a csapat legjobb elkapója, neki volt a legtöbb elkapása (40) és a legtöbb yardja is (500), de touchdownt nem sikerült szereznie. Ráadásul az újonnan szerzett irányító, Jimmy Garoppolo teljesítményét is befolyásolhatja Garcon kiesése, ha nincs igazán kinek passzolnia. Ezáltal akár a kedd hajnali trade is rosszabbul nézhet ki év végén.

 

A 9ers elkapósora feltehetőleg így fog kinézni: a szélsebes Marquise Goodwin lesz az egyik oldalon, vélhetően Adrick Robinson a másikon és az újonc Trent Taylor pedig a slotban. Mondanunk sem kell, hogy nem egy veretes névsor ez, a cserék közt pedig olyan “sztárokat” találunk, mint Kendrick Bourne és Victor Bolden.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!