Connect with us

Hír

Rodgers: Ha egészséges vagyok és van értelme, visszatérek

A Packers október 20-án tette IR-re Aaron Rodgerst, aki így legkorábban a 15. fordulóban, a Panthers ellen térhetne vissza, már amennyiben a sérülése engedi és elég egészséges ahhoz, hogy játsszon. De persze arra is szükség van, hogy a Packers ne essen ki a rájátszásért folytatott versenyfutásból, ami nem lesz egyszerű feladat a tömött NFC-ben.

 

Először is egészséges szeretnék lenni, ez a legfontosabb. De ha nyolc héten belül egészséges leszek és van értelme visszajönni, akkor vissza fogok jönni.

 

 

Ha nem lesz értelme, akkor viszont ki fogja ülni a szezont, nincs értelme kockáztatni. Rodgers óvatosságra int a várakozásokkal kapcsolatban, hiszen teljesen meg kell gyógyulni a kulcscsontjának, előtte nincs miről beszélni.

 

Nem lesz semmiféle döntés, amíg a csont meg nem gyógyult, úgyhogy még csak beszélni sem érdemes róla, amíg nincs minden rendben.

 

Arra van nagyobb esély, hogy Rodgerst idén már nem látjuk pályán, de természetesen láttunk már a vártnál gyorsabb felépülést elég sok esetben, szóval kizárni semmit sem lehet. Az viszont biztos, hogy a csapatnak a víz felett kell maradni valahogy Hundley-val, ami nem lesz egyszerű dolog. Rodgers visszatéréséig így néz ki a sorsolás: vs Lions, @Bears, vs Ravens, @Steelers, vs Buccaneers, @Browns. Igazából Rodgersszel hat meccsből 4 sima győzelem lenne, nélküle viszont nem tudjuk igazán, mit várhatunk a csapattól. A holnapi Lions elleni derbi mindenképp jó indikátor lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!