Connect with us

Hír

Winston visszatér, ketten IR-on a Bucsban

Jó és rossz hírekre ébredhettek a hazai Tampa Bay Buccaneers szurkolók, ugyanis kulcsfontosságú roster move-okat hajtottak végre. Oda a szezon?

 

 

Nincs könnyű helyzetben Dirk Koetter legénysége, hiszen 4-7-es mérlegével a csoport utolsó helyén tanyáznak, és aligha ők pályáznak a legnagyobb eséllyel a wild card helyek valamelyikére az NFC-ből. Ráadásul a csapat az augusztusi hurrikán miatt a második héttől fogva pihenés nélkül játszik, ami egy amerikai focihoz hasonló sportágban rendkívül megterhelő. Ha ehhez hozzávesszük a sok sérült játékost, köztük azt a két falembert is, akiket most a sérültlistára kellett tenni, akkor talán joggal mondhatjuk, hogy ennyi volt a Bucsnak 2017-ben.

 

A kiváló szezont futó RT, Demar Dotson és a center Ali Marpet számára is eddig tartott a szezon, mindketten IR-ra kerültek, ami óriási érvágás. A Bucs pocsék idénye ellenére a támadófal jelentette az egyetlen pozitívumot, amiben a két úriembernek kulcsszerepet játszott, hiszen posztjuk legjobbjai közé tartoztak idén, többek között a Pro Football Focusnál is. Náluk Dotson a 2. legjobb RT, Marpet pedig a 6. legjobb center volt a grade-jeik alapján a ligában.

 

Ez annak ellenére is borzasztó hír, hogy Jameis Winston felépült, vállalni tudja a játékot, és ő is fog kezdeni vasárnap a Packers ellen a Lambeau Fielden. Winston ugyanis elég közpszer (vagy talán rosszabb) szezont fut a megerősített offense ellenére, ráadásul ki tudja mennyire jött helyre az a váll számára, míg Ryan Fitzpatrick irányításával háromból két meccset is nyert a Bucs.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!