Connect with us

Hír

Anderson: Megverni a Jetset egy playoff győzelemmel érne fel

Tegnap írtunk róla, hogy Elway kínosnak érzi a Broncos idei szezonját, amelyhez jelentősen hozzájárul, hogy 50 éve nem látott negatív szériában vannak azzal, hogy nyolc egymást követő meccset veszítettek. Ezzel az érzéssel a játékosok sincsenek máshogy és számukra nagyon sokat jelentene, ha újra nyerni tudnának.

 

 

Ha két hónapja nem nyersz meccset, akkor teljesen mást jelent számodra egy jelentéktelennek tűnő mérkőzés sikere, mint azoknak, akik hozzászoktak a sikerhez. Anderson, a csapat futója egyenesen odáig ment, hogy egy playoff sikerhez hasonlítaná, ha sikerülne nyerni.

 

Elegünk van és belefáradtunk, hogy vesztünk. Nem tudom elmondani és nem gondolom, hogy látszik kívülről, hogy ez mennyire zavar minket. Könnyű minket hibáztatni, de közben senki nem tudja, mit érzünk. Gondoljatok bele, milyen lenne ha minden nap megbuknátok a munkátokban. Fáj körbenézni és ünneplő ellenfeleket látni. Még az is lehet, hogy Gaterode-t öntenénk Vance nyakába. 60 napja nem nyertünk. Sokat jelentene az önbizalmunknak.

 

Bármilyen szépen is hangzik, hogy milyen sokat jelentene a csapatnak, az esélyeik nem túl rózsásak. Bár a fogadóirodák közel azonos oddsal mérik a két csapatot, a Jets jobb csapatnak tűnik, mint a Dolphins, akik közel hasonló esélyekkel kerültek szembe a Broncossal, az eredményt pedig tudjuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!