Connect with us

Hír

Big Ben: Velem is megtörténhet az, ami Eli Manninggel

A Steelers quarterback Ben Roethlisberger 36 éves lesz márciusban és a helyzet az, hogy ő sem hozzá a korábban tőle megszokott elit szintet. Persze még mindig jobb, mint sok kezdő QB, de néha már ő a kerékkötője a csapatnak (pl. a Jaguars elleni öt INT), a Super Bowl győzelemhez pedig a legjobbik énjére lenne szükség. Már a szezon előtt is belengette, hogy visszavonul és egy bajnoki cím után szinte garantált, hogy meg is lépné. Főleg azok után, ami Eli Manninggel történt.

 

Velem is megtörténhet, hogy a padra kerülök. Megtehetik ezt velem jövőre vagy bármikor, ki tudja. Eli helyzete felnyitja a szemed, hogy megbecsülj minden játékot, minden meccset, hogy ne vegyél semmit garantáltnak.

 

 

A Steelers jelenleg jó eséllyel minimum második, de akár első kiemelt is lehet az AFC-ben. Mindezt vélhetően a Patriots elleni rangadó fogja eldönteni, ahogy az AFC győztesét is jó eséllyel a két csapat egyike adja majd. Azonban, ha esetleg nem sikerülne Big Bennel a Steelernek idén a Super Bowl és a csapat azt mondaná utána neki, hogy “Kösz Ben, ennyi volt.”, akkor számára véget is érne az NFL.

 

Nem akarnék másnak játszani még akkor sem, ha érezném magamban az erőt. Joe Montana megtette és megölt engem azzal, hogy a Chiefsbe ment. Nem tudtam nézni, nem volt már ugyanaz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!