Connect with us

Hír

Charles: A Broncos akár el is engedhetne már

Jamaal Charles, a Chiefs legendája, a szezon előtt kisebb meglepetésre a csoportrivális Broncos csapatához szerződött, miután volt csapata nem tartott rá igényt. Néhányan egy virágzó kapcsolatot véltek felfedezni a létrejövő frigyben, de sokan már akkor is tudták, hogy Charles nem feltétlenül fog már klasszis számokat felmutatni.

 

 

Ez sajnos be is igazolódott, még ha erről részben a csapat gyenge teljesítménye és futójátéka is tehetett. Charles nem tudta megszerezi a kezdő posztot, sőt rotációs játékosként is kevés szerepet kapott. Az idény végére pedig teljesen elfelejtették a veterán futót, aki az utolsó előtti héten már az aktív keretbe se fért be.

 

A játékos ezt – nem meglepő módon – nem igazán nézi jó szemmel és a távozni szeretne azonnal.

 

Játszani szeretnék. Nincs semmi értelme itt ülnöm és néznem, ahogy mások játszanak. Továbbra is szeretnék támogatni egy csapatot a játékommal. Jelenleg ők birtokolják a jogaimat, de jobb lenne, ha elengednének.

 

A Denver Postnak adott interjújában azt is elmondta, hogy úgy érzi, hogy soha nem kapta meg igazán az esélyt Denverben, ezért sem tudott élni vele. Charles csalódottsága érthető, de márciustól mindenképpen szabadügynök lesz, a csapatnak így igazából nincs oka sietni a kivágásával.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!