Connect with us

Hír

Dez: Nincs az az Isten, hogy belemenjek egy fizetéscsökkentésbe

Dez Bryant szeretne maradni a Cowboysnál, hiszen texasi gyerek. Azonban ez nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz. Az elkapó $16,5 milliót foglalna jövőre a dallasiak fizetési sapkájából és a három évben, miután aláírta az öt éves, $70 milliós szerződését, kihagyott 10 meccset és mindössze 147 elkapása, 2012 yardja és 17 TD-je van. Dezt az esetleges fizetéscsökkentésről kérdezték:

 

Nem hallottam semmi ilyesmiről, de ha erre kerülne a sor… nem tudom. Valószínűleg nemet mondanék. Nincs az az Isten. Bízom magamban.

 

Idén Bryantnek 66 elkapása, 815 yardja és 6 TD-je van. Ezek sorrendben a 24., 24., 44. helyre elegendőek. Egészen 2016 novemberéig kell visszamenni, hogy 100 yardos meccset találjunk a statisztikai lapján. A Seahawks elleni meccs után Dak Prescott is beszólt neki, hogy úgy tűnik olyan labdát kell dobnia, amit véletlenül sem tud elejteni Dez.

 

Frusztrált vagyok. Hiszek magamban, egy rohadt jó játékos vagyok. Ezt tudom magamról, hiszem magamról. Egyszerűen túl sok dolgot hagyok, hogy belemásszon a fejembe. De tudom, hogy ha tiszt a fejem, akkor bárkit, bármikor meg tudok verni.

 

Deznek mindig is problémája volt a külvilág kizárása, a frusztráció kezelése. Ezen valahogy változtatnia kell, hogyha a liga elitjébe akar tartozni. Vagy ha egyáltalán a Cowboysnál szeretne maradni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!