Connect with us

Hír

Hue Jackson készen áll a nagy ugrásra

Egy évvel ezelőtt, mikor a Cleveland Browns 1-15-ös mérleggel zárta a 2016-os év alapszakaszát, Hue Jackson kirobbanó magabiztossággal állította, hogy csapata nem fog a következő éesztendőben ilyen (pocsék) mutatóval zárni. Ahhoz, hogy súlya legyen a mondanójának, megfogadta, hogyha ugyanilyen mérleggel végeznek 2017-ben is, be fog ugrani az Erie-tó jeges vízébe. Nos, minden esélye megvan, hogy betartsa ígéretét, ugyanis az esetleges 0-16-os szezonzárás is a fürdést fogja eredményezni. Ehhez persze az is kell, hogy vasárnap az első kiemelésre hajtó Steelers elhasaljon előttük, amire valljuk be, mindannyian igen kevés esélyt látunk.

Jackson az újabb pocsék szezon ellenére nincs teljesen letörve, egyelőre nem azzal foglalkozik, mi lesz a sorsa mint vezetőedző, és a szerdai sajtótájékoztatón is inkább vicceskedett az előtte álló kihívással:

Na, hányan jönnek majd ki velem az Erie-tóhoz? Természetesen én meg fogok mártózni, hiszen megfogadtam, de ki tart még velem? Választok egy szimpatikus napot, aztán találkozunk a helyszínen fürdőruhában, törölközővel és snorkel pipával. Persze, nem lesz túl kellemes a fagyos vízben, én sem nagyon vágyok rá, gondolom Önök sem, de eleget kell tennem a fogadalmamnak. Ha egyszer kimondtam valamit, akkor tartanom kell magamat hozzá, én egy ilyen ember vagyok, aki tartja a szavát.

Nos, az nagyon becsülendő, hogy Jackson nem hátrál ki a dologból, de ha félretesszük a komolytalanságot, akkor érdemes azzal is foglalkozni, hogy milyen rossz helyzetben van ő és a Browns. 2016 után, 2017-ben is a legrosszabb mérleggel fognak állni, ismét 1/1-esek lesznek a drafton, hiába erősítettek újoncokkal és szabadügynök veteránokkal. Ha kikapnak a Steelerstől, akkor két év alatt csupán egyetlen egy győzelmet tudnának felmutatni, amire nehéz kifogásokat találni, legyen szó bármelyik edzői stábról. Egyelőre még nincsenek erős hangok a távozása felől, de egyáltalán nem lehetünk biztosak benne, hogy nem új főedzővel fog nekivágni a 2018-as szezonnak a Cleveland.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!