Connect with us

Hír

Eli Apple-t is eltiltotta a Giants

Eli Apple már a harmadik “sztár”-cornerbackje a Giantsnek, akit eltilt a csapat az idei évben, miután Janoris Jenkins és Dominique Rodgers-Cromartie is fegyelmezésre szorult a bűnrossz szezon során. Ezzel ugyebár véget is ért az első körös corner szezonja, és talán a karrierje is New Yorkban.

 

Apple-t azért tiltotta el a csapat, mert először összeszólalkozott a cornerbackek edzőjével, aztán nem volt hajlandó a scout team tagjaként felmenni a pályára. A hivatalos közlemény szerint “a csapat számára hátrányos viselkedési sorozat” miatt nem lép majd pályára a Redskins elleni szezonzáró alkalmával.

 

 

Jött mindez azután, hogy Landon Collins egy, a csapat testén lévő rákos daganatnak nevezte Apple-t egy rádióinterjúban. Aztán mikor Apple-t kérdezték erről az esetről a riporterek, akkor azt mondta, hogy “szarnom kell” és kiment a teremből. Apple testvére egyébként nem Eli-t okolja a problémákért, hanem saját édesanyjukat, aki a háttérből mozgatja a szálakat és szerinte ő a hibás mindenért, valójában őa a rákos daganat a történetben. Azért ez is egy szép családi történet.

 

Emlékezhetünk egyébként a draft előtti névtelen forrásra, aki azt mondta, hogy Apple nem tud főzni és ez problémát okozhat nála. Akkor jót nevettünk ezen, de azt is mondta, hogy ez is utal arra, hogy életre képtelen és még egy gyerek igazából. A valaha volt egyik legviccesebb névtelen játékosmegfigyelős report viszont úgy tűnik, hogy végül igaznak bizonyult.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!