Connect with us

Hír

Egymásnak estek a játékosok Seattle-ben

Az, hogy a Seahawksnál az átlagos szinthez képest jóval alacsonyabban a dühkezelés, amikor sz*rráverik megerőszakolják sok ponttal kikapnak, már nem újkeletű dolog. Ahogy az sem, hogy a játékosok a túlfűtöttség következtében gyakran egymással is acsarkodnak. Ez történt most is a védelem két vezére között.

 

 

Bobby Wagner nem csak a Seahawks, de lassan az egész NFL legjobb linebackere is. Nincs gyengepont a játékában, és Luke Kuechlyvel egy lapon kell említeni már elég régóta. Természetesen ezért a csapatban betöltött szerepe is kulcsfontosságú, és ha lehet, mindenáron pályán tartaná őt a Hawks. Ráadásul K.J. Wright hiányában még inkább szükség volt arra, hogy egy Wagner szintű linebacker legyen a kezdőben, hogy a Todd Gurley vezette futójátékot semlegesítsék. Nos, ez nem jött össze, Gurley szétszedte a Seattle-t, a csapatban pedig kisebb viszály alakult ki.

 

Earl Thomas, a Legion of Boom emblematikus alakja kritizálta azt a döntést, miszerint Wagner a végletekig kérdéses státusza ellenére pályára lépett.

 

A mutatott játék ellenére kalapot kell emelni Wags előtt, ugyanis az akaratereje tanúbizonyságot nyert. Azonban hogy teljesen őszinte legyek, ha az én döntésemen múlt volna, nem engedtem volna pályára. A cserék ugyanis megállták a helyüket, emiatt fölösleges volt kockáztatni az épségét a továbbiakra tekintve. Így is nagyon látszott Kam, Sherm és K.J. hiánya a csapaton, ha őt is elveszítjük, akkor komoly bajba kerülünk.

 

Azzal azért lehetne vitatkozni, hogy a cserék hogyan teljesítettek, de ezt most mi elengedjük. Wagner azonban nem engedte el, és – egy azóta törölt – tweetben válaszolt csapattársa kritikájára.

 

E jobban tenné, ha befogná a pofáját, és hagyná a féltékenykedést mások sikere miatt.

 

A frusztráció érthető, hiszen könnyen lehet, hogy hat boldog szezon után először nem találkozhatunk a Seahawks nevével az NFC rájátszáscsapatai között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!