Connect with us

Hír

Hyde: Jövőre Super Bowlt nyerünk

A San Francisco 49ers jelenleg megállíthatatlan. Jimmy Garoppoloval a kezdőben négy meccset nyertek zsinórban az 1-10-es kezdést követően. Nagyot fordult tehát a világ Californiában, úgyhogy nagy várakozások előzik meg a 2018-as szezont – pedig még be sem fejeződött a 2017-es. Carlos Hyde, a csapat futója ugyan szabadügynük lesz márciustól, szeretne maradni és részese lenni a nagy menetelésnek, ami szerinte vár a 49ers csapatára.

 

A mérlegünktől eltekintve, nagyon jó csapat vagyunk. Jövőre megnyerjük a Super Bowlt. Úgy érzem van erre esélyünk és nem szeretnék más csapathoz igazolni.

 

Ha Jimmy Garoppolo továbbra sem tud majd veszíteni, akkor ez össze is fog jönni nekik.

 

 

Tavaly Alshon Jeffery mondott egyébként hasonlókat, habár ő nem specifikálta, hogy melyik csapattal fog SB-t nyerni. Most Hyde is hasonló cipőben jár, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy igényt tart majd rá Kyle Shanahan és John Lynch a következő évben. Egyrészt annyira nem illik a rendszerbe – még ha próbálják nyíltan az ellenkezőjét is bizonygatni -, másrészt nem lenne olyan olcsó mulatság, mint egy újonc, harmadrészt pedig elég jó lesz a futó class az idei drafton.

 

Én úgy gondolom, hogy Hyde nem lesz a 2018-as (Super Bowlt nyerő?) 49ers tagja, habár azzal, hogy most ennyit rontottak a draft pozíciójukon (jelenleg az 1/7-es pick az övék), lecsúszhatnak Saquon Barkley futószörnyről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!