Connect with us

Hír

James Harrison nem kellett senkinek

James Harrisont a héten meglepetésre kivágta a Steelers, így waiverre került, azaz minden csapat adhatott be a játékjogára kérelmet és a kérelmet beadók közül az szerezhette volna meg a pass rushert, aki a legmagasabb helyen volt a waiver listán. Azonban egyetlen csapat sem tartott igényt a 39 éves játékosra és az idei fizetése maradék részére (kemény 70 ezer dollárra), így mostantól szabadügynök a Steelers legendája és bárkivel megegyezhet.

 

 

Harrison összesen 5 meccsen lépett pályára idén és elégedetlen volt a szerepével. Egy sack azért összejött neki a szezonban, azonban a Steelersnél szükség volt egy roster helyre, miután a tackle Marcus Gilbert eltiltása lejárt és Pittsburghben úgy látták, hogy Harrison a leginkább feláldozható.

 

Sokan spekuláltak, hogy a Patriots, vagy a Ravens fogja megkaparintani Harrisont, akik egyrészt kicseszhettek volna a Steelersszel, másrészt hasznát is vehették volna a rájátszásban. Az egyik kedvenc teóriám az, hogy most leszerződhetne a Brownshoz egy hétre, hogy a Steelers ellen pályára lépjen az alapszakasz utolsó hetében, majd a Browns kivágná és eligazolhatna a már említett Patriotshoz vagy Ravenshez (ha senki nem tart rá igényt ismét a waiveren).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!