Connect with us

Hír

Jeff Fisher visszatérne az NFL-be!

Egy év telt el, mióta Jeff Fishert menesztette a Rams, az egykoron sikeres főedző azonban nem tett le álmairól, hogy egyszer újra egy NFL csapatot vezethessen. Jobbkor nem is vetődhetett fel benne a visszatérés gondolata, mint az idei szezon végén, hiszen több főedző is vékony jégen táncol, rengeteg áldozata lehet a Fekete Hétfőnek. Mike Jurecki, az Arizona Sport 98.7 munkatársa szerint Fisher Cleveland, Indianapolis és Chicago felé kacsintgat leginkább, azzal számol, hogy ezeknél a csapatoknál jó eséllyel edzőváltás lesz, és neve hamar bekerülhet a lehetséges utódok kalapjába.

Ha tényleg sikerül neki a visszatérés, akkor jelenlegi állás szerint valamennyi csapattal jó járna, magas draft pickjei lennének és viszonylag tehetséges francise-t örökölne. Egy potenciális újjáépítés egyik alapköve lehetne, ahol eleinte még kevés győzelemmel számolhatna, de a csapatok fiatal játékosaiban bőven megvan a potenciál, hogy néhány év múlva az egyes csoportok trónjaira törjenek. A kérdés csupán az,  hogy Fisher főedzői kvalitásai megütik-e azt a szintet, amit az NFL elvár, ugyanis a közelmúlt példái nem azt mutatják, hogy minőséget képviselne a head coachok között.

Legutoljára 2008-ban sikerült pozitív mérlegű szezon produkálnia, akkor még a Titansszel. Ramses karrierje egyetlen évében sem volt több, mint 7 győzelme, elpazarolt egy halom tehetséget, majd idén láthattuk azt is, hogy milyen komoly eredményeket tud elérni egy potens főedző ugyanazzal a kerettel. Sok kérdést vet fel, milyen változást tud hosszútávon eszközölni egy csapatban, megvan-e még a karizmája ahhoz, hogy az öltözőt és a csapat vezetését is maga mellé állítsa. Az elmúlt évek példája nem ezt bizonyítja, nagyon nehéz elképzelni, hogy egy virágzó csapatot építsen, mindenesetre mi érdeklődően várjuk, ki látja meg benne a lehetőséget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!