Connect with us

Hír

Karácsonyi sérülésjelentés

Karácsony ide vagy oda, a sérülések senkinek nem kegyelmeznek. Sokan csak a pálya széléről izuglhatják majd végig csapatuk soron következő meccsét.

 

Buccaneers @ Panthers

  • A Vendégeknél Robert Ayers és DeSean Jackson, a hazaiaknál Trai Turner lesz a fontosabb hiányzó. Devin Funchess és Shaq Thompson ugyanis vállalja a játékot.

 

Browns @ Bears

  • Egy játékos lesz, aki szinte biztosan lemarad a meccsről, méghozzá a Bears guardja, Josh Sitton.

 

Lions @ Bengals

  • A Lions támadófala tovább gyengült, hiszen Travis Swanson biztosan, T.J. Lang nagy valószínűséggel nem lép pályára, de Ricky Wagner játéka is kérdéses. A Bengalsból szintén egy OL, Cedric Ogbuehi fog hiányozni.

 

Dolphins @ Chiefs

  • A Dolphinsban Damien Williams továbbra sem hadra fogható, ahogy a csereirányító Matt Moore sem. A túloldalon nincs hiányzó.

 

Bills @ Patriots

  • A Billstől csak Andre Holmes az egyetlen hivatalos hiányzó, de több kezdőjátékos (Kelvin Benjamin, John Miller, E.J. Gaines, Kyle Williams) játéka is kérdéses. A Patriotsban Alan Branch és Rex Burkhead esettki hivatalosan, ahogy Chris Hogan sem valószínű, hogy pályára lép, és sokak játéka itt is kérdőjeles.

 

Falcons @ Saints

  • Egyelőre egyik csapatban sincs komoly hiányzó, de például Anthony Levitre vagy Michael Thomas felkerült a kérdéses státuszú játékosok közé.

 

Chargers @ Jets

  • Két fontos játékos is kiesett a Chargers védelméből, Denzel Peryman és Corey Liuget sem fog játszani. Nem úgy mint Austin Ekeler, aki törött kézzel is vállalja a játékot, igaz csak a special teamben kaphat szerepet. A Jetsnél a szokásos nevekkel találkozhatunk, Brian Winters kiesett, Matt Forté játéka kérdéses.

 

Rams @ Titans

  • Csak Logan Ryan játéka kérdéses a fontosabb nevek közül.

 

Broncos @ Redskins

  • A Broncos két elkapója, Emmanuel Sanders és Cody Lattimer nélkül utazik a fővárosba, a támadásokat pedig Brock Osweiler irányítja majd. A Redskinsnél szokás szerint egy kórháznyi sérült van. Zach Brown ezúttal sem állhat csapata rendelkezésére, ahogy a sérültlistára került Trent Williams sem. Ráadásul a héten Samaje Perine is összeszedett egy kisebb sérülést, amiért 50/50 a játéka, és csak a meccs előtti végső jelentésben dől el a sorsa.

 

Jaguars @ 49ers

  • Ezúttal Marqise Lee sem állhat Blake Bortles rendelkezésére, ahogy Allen Hurns sem valószínű, hogy pályára lép. A túloldalon az ihletett formában játszóó Garrett Celek játékra kész állapotba került.

 

Giants @ Cardinals

  • B.J. Goodson a védő, Travarres King a támadóoldalon nem lesz bevethető a Giantsben, de Landon Collins vagy JPP játéka is kérdéses. A hazai csapatban egy valag játékos kérdéses, köztük többek között Kerwynn Williams úgy néz ki játszani fog, Earl Watford viszont nem.

 

Seahawks @ Cowboys

  • A Seahawksban csak Nazair Jones játékára nincs sok esély, a többiek vélhetően sisakot húznak. A Cowboysban Ezekiel Elliott visszatért a csapatba hatmeccses eltiltása után, ahogy Tyron Smith játékára is jó esély van. David Irving viszont újabb meccset hagy majd ki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!