Connect with us

Hír

Nagyon durva volt a hétfő esti rangadó

Több komoly sérülést és szükségtelen durvaságot hozott a hétfő esti rangadó, habár számítani lehetett rá a Bengals-Steelers rivalizálás kapcsán. A linebackereknek kifejezetten rossz napjuk volt, de egyébként is parázs összecsapás volt.

 

1) Ryan Shazier sérülése

 

 

Nem tűnt durvának az eset, Shaziert mégis hordágyon kellett kórházba szállítani rögtön a meccs elején. Hivatalos információk nincsenek még, de nagyon súlyosnak tűnik a dolog. A traumatológiára szállították a Steelers linebackerét és David J. Chao (@profootballdoc) szerint nagyon aggasztó a sérülése és gerincproblémákról lehet szó, hiszen állítólag nem érezte és nem tudta mozgatni a lábát és a kezét sem egy ideig.

 

2) Burfict sérülése

 

 

Vontaze Burfictet az újonc JuJu Smith-Schuster ütötte ki egy vakoldali blokkal, emiatt pedig a Bengals linebackerét is hordágyon kellett levinni a pályáról. JuJu kapott is egy zászlót ezért, de az teszi igazán furcsává az esetet, hogy utána még meg is állt Burfict fölött ünnepelni. Végül a 15 yardos büntetést erre a tauntingra adták a sporik. Burfictet “csak” agyrázkódással diagnosztizálták, rosszabb vége is lehetett volna a történetnek.

 

3) Antonio Brown helmet-to-helmet

 

Antonio Brown is kapott egy hatalmasat a touchdownjánál, szerencsére neki semmi baja nem lett. A Bengals védője azért kapott egy sárgát erre és egy pénzbüntetésre is számíthat.

 

4) A “kisebb” sérülések

 

Joe Mixon és Dre Kirkpatrick is agyrázkódást szenvedett, de Adam Jones is elhagyta a játékteret ágyéksérülés miatt interceptionje után. A Steelersnél Tyler Matakevich szállt ki egy vállsérülés miatt. A hétfő esti rangadó az idei év egyik legkeményebb meccse volt, reméljük a legjobbakat elsősorban Ryan Shaziernek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!