Connect with us

Hír

Óriási nagy szarban lehet a Packers

Miután a csapat kikapott a Carolina Pantherstől, a többi meccs alakulásával pedig matematikailag is kiesett a rájátszásért való küzdelemből, meghozták a legésszerűbb döntést. Aaron Rodgerst nem erőltetik a továbbiakban, és ismét IR-ra tették. Csakhogy ez lehet óriási hiba volt.

 

 

A csapatok ugyanis rázzák a ketrecet a ligánál, mondván nem jártak el szabályosan. Az IR szabályzat ugyanis azt mondja, hogy csak akkor tehetsz sérültlistára egy játékost, ha az újból megsérül, és ez legalább hat hétre játékképtelenné tenné. Bár Rodgers elmondása szerint nem teljesen egészségesen játszott, nem adtak ki semmilyen közleményt arról, hogy rásérült volna korábbi kulcscsonttörésére. Ha pedig ez történt, akkor a szabályok értelmében

 

a Packers köteles elbocsátani Aaron Rodgerst a csapattól.

 

Több csapat is arról győzködi az NFL-t, hogy vizsgálják meg az ügyet, hogy valóban szabályszegést hajtottak végre. Valószínűleg találni fog egy kiskaput erre a Packers, és valahogy bemagyarázzák, hogy rásérült a vállára múlt heti meccsek követően. Ráadásul mivel ezt közvetlen a Falcons meccse után tették meg, amikor már eldőlt a Packers sorsa, csak árnyalja a képet.

 

Mindenesetre Green Bayben most befosattak mindenkit rendesen, és várjuk a fejleményeket az ügyet illetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!