Connect with us

Hír

Sean Payton: A rájátszás elkezdődött számunkra

Az idei NFC déli csoport kiélezett küzdelmeket hoz, még három csapat is megnyerheti, de annak is megvan az esélye, hogy mindhárom együttes bejut a rájátszásba. A New Orleans ma este hét órától az Atlantával játszik, amennyiben ma nyer a Saints, be is jutnak a rájátszásba. Payton pénteken adott egy interjút, amiben a mérkőzés fontosságáról beszélt.

Úgy gondolom a rájátszás elkezdődik nekünk. Csak a következő mérkőzésre szabad koncentrálnunk. Jelenleg a saját kezünkben van a sorsunk, hogy megnyerjük a csoportot. Fontos, hogy a mérkőzéseken az adódó lehetőségeket ki tudjuk használni és irányítsuk a történéseket, ha ez sikerül, akkor megnyerhetjük a párharcokat.

Nem csak az edző, hanem Vonn Bell safetynek is már olyan érzése van, mintha a rájátszásban játszanának:

A rájátszás nekünk már a 13. héten, a Panthers ellen elkezdődött. Jól kezdtünk, már csak jól kell befejezni, és akkor megnyerhetjük a csoportot, de ehhez a legjobb teljesítményünk kell az utolsó két mérkőzésen.

A Saintstől nem várták sokan a szezon előtt, hogy ilyen szezont fognak futni, de egy remek drafttal (többek között Lattimore és Kamara érkezett) a csapat egy kicsit gyengébb kezdés után most már az egyik Super Bowl esélyeseként beszélnek róluk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!