Connect with us

Hír

Savage szezonjának is vége

A Houston Texans most már hivatalosan is bejelentette, hogy Tom Savage szezonjának (és lehetséges, hogy houstoni karrierjének is) vége, miután a csapat sérült listára tette szombaton.

Savage december 9-én, a 49ers elleni meccsen szenvedett agyrázkódást. A liga is vizsgálta, hogy miért térhetett vissza a pályára három játékkal később azok után, hogy Elvis Dumervillel való találkozás miatt nem tudott felkelni. Savage a szezon után szabad ügynökké válik, azonban nehéz lesz neki csapatot találnia, mivel az idei nyolc meccsén amin játszott nem volt túl meggyőző. 56,1%-ban voltak jók a passzai, 1-7-es mérleget, 1413 yard és 5 touchdown mellett 6 interceptiont hozott össze. Ezzel a statisztikával nagyon valószínű, hogy kezdőként sehol sem fog szerepet kapni.

Hétfőn a Texansnál  T.J. Yates fog kezdeni, akit azután igazoltak le, hogy Deshaun Watson megsérült. A texasi csapatnál az elmúlt négy szezon alatt összesen kilenc kezdő irányító volt, Osweiler a “csúcstartó” 14 kezdéssel, amióta Bill O’Brien irányítja a csapatot. Az utolsó irányító, aki végig tudott csinálni egy szezont a csapatnál kezdőként, az Matt Schaub volt még 2012-ben(!!).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!