Connect with us

Hír

Shanahan: Jó volt nézni Garoppolót

A San Francisco 49ers nem siette el Jimmy Garoppolo játszatását, aki október végén került még New Englandből Santa Clarába, de úgy tűnik, megérte várni.

Habár Garoppolo nem tudta touchdownig vezetni a csapat támadósorát, öt mezőnygólig csak eljuttatta a 49erst a Chicago Bears elleni 15-14-es győzelem során. Az utolsó, game winning drive-ot 14-12-es hátrányban indította 5:37-tel a mérkőzés vége előtt a saját 7 yardosról. Az együttes vezetőedzője, Kyle Shanahan pedig nagyon élvezte azt, amit látott a pályán Garoppolotól.

Azt hiszem remek kezdés volt tőle. Jól irányította a támadósort. Élőben is jó votl nézni, és a felvételeket is öröm lesz visszanézni. Ha pedig hozzávesszük, hogy nemrég került hozzánk, még figyelemreméltóbb a teljesítménye. Nagyszerű dolgokat hajtott végre és ami a legfontosabb, győzelemre vezetett.

Ahhoz persze, hogy a 49ers tisztességesebb mérleget tudjon összekaparni a jövőben, elengedhetetlen, hogy touchdownokat szerezzenek, mert hosszú távon ez tarthatatlan, de az irány úgy tűnik jó San Franciscoban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!