Connect with us

Hír

Su’a Cravens visszatérhet focizni

Su’a Cravens egészen érdekes profi karriert fut be eddig, és nem csak azért, mert a védelemben különleges szerepet szánnak neki. A tehetséges védő tavaly a második körben érkezett a Washingtonhoz, ahol első évében egészen elfogadható teljesítményt nyújtott, majd a második évére úgy térhetett vissza a csapathoz, hogy védelemben kezdőként számítottak rá.

A strong safety és belső linebacker poszton is bevethető játékos egész karrierje során sérülésekkel bajlódott, már korábban, az USC-n is számos problémája akadt, ami idén szeptemberben odáig fajult, hogy a csapat NFI (Non Football Illness/Injury) listára tette. Ekkor úgy tűnt, hogy a sokáig ismeretlen bajokkal küszködő játékos karrierje végéhez ért, most azonban örömhírekkel szolgált az ügynöke.

Fadde Mikhail közleményben jelentette ki, hogy Cravens az orvosoktól szabad utat kapott, 2018-ban visszatérhet a pályára, folytathatja a számára legfontosabb dolgot, a futballt. Nem volt egyszerű eljutni idáig, hiszen idén szeptemberben már szinte elhatározta, hogy visszavonul, végül azonban sikerült meggyőzni őt, hogy folytassa.

A szezon kezdetekor a Redskins sem akarta, hogy leszámoljon a focival, a játékos azonban a sok agyrázkódásnak köszönhetően rengeteget szenvedett, még akkor is, mikor már nem mutatta a betegség jeleit, úgynevezett agyrázkódás utáni szindrómában szenvedett. Innen kellett visszajönnie, de úgy néz ki, hogy komolyan akarja venni a visszatérést. Most már csak egy dolog hiányzik, hogy kerek legyen a történet: a csapatnak is úgy kell gondolnia, hogy szüksége van rá és bevállalja a játékos egészségügyi állapotában rejlő rizikót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!