Connect with us

Hír

Tovább bővül az IR válogatott

Ez a hét sem múlt el komoly sérülések nélkül, több játékos is a sérültlistára került, megpecsételve a sorsukat az idei szezonban.

 

 

A Houston Texans támadósora újabb fontos láncszemeket vesztett sérülések miatt. Tegnap este jött a bejelentés, hogy Bruce Ellington és C.J. Fiedorowitz is IR-ra került. Kettejük közül utóbbi az igazán peches. Az idén hosszabbító tight end már a harmadik agyrázkódását szenvedte el ebben az évben, ráadásul másodjára került sérültlistára az idei szezonban. Ellington a legutóbbi meccsen szedett össze egy térd ín sérülést, ami véget vetett az idei évének.

 

A Colts az idei szezonban igazolt passzsiettetőjét, John Simont volt kénytelen IR-ra tenni. A 27 éves játékos válla egy szerelési kísérlet során sérült meg, de már az idei szezonban is kihagyott több meccset is. Érdekes módon akkor is a Jaguars ellen sérült meg, csak akkor a nyaka szenvedett károkat.

 

A Bears a legjobb támadófalemberét, Kyle Longot kénytelen nélkülözni a továbbiakban, aki szintén vállsérülés miatt hagyta el idő előtt a pályát csapata legutóbbi meccsén. Long mellett Mitch Unrein is bővítette a sérültek listáját Chicagóban.

 

Buffalo sem úszta meg a sérülteket, ők Jordan Matthewst és Shaq Lawsont tették rá a sérültlistára. Matthews számára bosszantóbb lehet, hiszen neki már csak erre az évre van szerződése, és a nagy pénz érdekében nem tud teljesíteni a továbbiakban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!