Connect with us

Hír

Újra összeálhat Sheldon Richardson és a Jets?

Alaposan fő a feje Muhammad Wilkerson miatt a Jetsnek mostanában, és szinte biztos, hogy a szezon végén távozni fog New York zöld feléből. A pótlására már meg is kezdődtek a pletykák, az egyik ilyen bedobott név a korábbi Jets-játékos Sheldon Richardson.

 

 

A 27 éves védő szeptember elsején került a Jetsből a Seahawkshoz egy csere keretein belül, ahol elég nagy árat fizetett a Seahawks egy olyan játékosért, akinek csak egy évre van szerződése. A terv nem volt rossz, ám a megannyi sérüléssel nyilván nem számoltak Carrollék, így könnyen lemaradhatnak a rájátszásról, hosszú idő után először. A Seahawks egyes hírek szerint alapos tisztogatást tervez az offseasonben, aminek része Richardson elengedése is lehet, aki nem zárja ki a New Yorkba való visszatérését, ahogy a Seattle-ben való maradást sem.

 

Meglátjuk mit hoz majd az élet. Én a magam részéről semmiről nem hallottam, de ez nem jelenti azt, hogy nem történt puhatolózás. Az ilyen témájú ügyeimet ugyanis az ügynököm intézi, hogy én csak a soron következő meccsemre koncentrálhassak. Ezek a dolgok ugyanis a szezon után foglalkoztatnak.

 

Ha a Seahawks meg akarja tartani, akkor mindenképp meg kell őt fizetni, ami jelenleg a legnehezebb feladat John Schneider general manager számára. A Jets viszont pont a fegyelmezési problémái miatt próbált tőle megszabadulni, éppen ezért meglepő, hogy pont őt akarják visszahozni. Aztán nehogy belerondítson egy harmadik csapat a képletbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!