Connect with us

Hír

Watkins rájött, hogy nyerni a legjobb dolog

A Los Angeles Rams negyedéves elkapója, Sammy Watkins kalandos éven van keresztül, az offseason során egy cserének köszönhetően Buffalóból Los Angelesbe került, ahol teljes változás állt be a karrierjében. A Billsben, ha egészséges volt, ő számított a csapat legértékesebb emberének, legnagyobb sztárjának, míg a Ramsben ez egyáltalán nem igaz, úgy alkotta meg McVay a rendszert, hogy mindenki szóhoz juthasson. Ennek köszönhetően, Watkins sem hoz statisztikailag olyan kiugróan jó meccseket, mint az elmúlt szezonokban, de nem bánja, hiszen a csapat szekere dübörög, és amíg nyernek, addig nem lehet oka a panaszra:

Korábban mindig azzal foglalkoztam, hogy jó statisztikáim legyenek, a számok érdekeltek, az, hogy hány yardot és touchdownt tudok elérni. Ez volt, ami hajtott, rekordokat akartam dönteni, minél jobb számokat akartam produkálni. De rá kellett jönnöm, hogy amíg veszít a csapat, a számok semmit sem érnek, sőt, inkább csak félrevezetnek. Azt éreztem, hogy még több játékot kell csinálnom, hogy nyerhessünk, pedig ez egyáltalán volt így, megtévesztett. Hiába csináltam egy meccsen 170 yardot és két TD-t, ugyanúgy veszítettünk. Ez mára teljesen megváltozott, rájöttem, hogy csapatjátékosként a győzelem sokkal fontosabb, sokkal mókásabb dolog, mint állandóan statokat hajszolni.

A Rams szekere az idei szezonban valóban nagyon megy, McVay hihetetlen változtaásokat vitt végbe, ami jót tett a csapatnak. Az egész gárda egy komplex egység, ott lesznek a playoffban, ahol bőven meg lesz az esélyük egy komolyabb runra. Ilyen tekintetben tényleg nem lehet elégedetlen Watkins, hiszen a Billsben sose volt ilyen jó és eredményes éve, hiába ért el 2015-ben 1000+ elkapott yardot és 9 TD-t. A számai idén ezt meg sem közelítik, 58 targetből csak 34 elkapása van, amit mindössze 549 yardra és 7 hatpontosra tudott váltani. Ezek nem kifejezetten WR1-es statok, de nem is ez a lényeg, amíg fut a szekér, addig nem érheti szó a ház elejét. Remélhetőleg, az elkapó pedig nem azért mondja ezt, hogy frusztráltságát a jó csapateredménnyel takargassa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!