Connect with us

Érdekességek

A statisztika szerint Bradynek jó napja lesz a Titans ellen

Közeledik a rájátszás következő köre és egyre több statisztikát látunk a mérkőzésekről a különböző közösségi csatornáknak köszönhetően. Két statisztika is amellett szól, hogy Brady jól fog játszani a hétvégén és győzelemre vezeti csapatát.

Az első, hogy Brady jelenleg 6-0-ra áll Mike Mularkey csapatai ellen. Többször is találkozhatott az irányító és az edző, hiszen Mularkey dolgozott többek között Bills vezetőedzőjeként és a Dolphinsnál támadóegység és tightend edzőként is többször nézett szembe Bradyvel. Atlantában OC-ként és a Jaguarsnál vezetőedzőként is volt mérkőzésük egymás ellen, de Mularkey még egyszer sem tudott túljárni Bradyék eszén, persze kifejezetten szemtől-szembe nem kerültek egymással, hiszen Mularkey és Brady is a támadó oldalt erősíti inkább munkája során – no meg Mularkey az oldal vonal mellől figyeli csak a meccset.

A Titans ellen Brady mérlege 6-1, a mérkőzéseken pedig 13 touchdown mellett csak egyszer adta el a labdát. Az egy vereség 2002-ben az első találkozáskor történt, Brady azon a meccsen TD nélkül maradt és akkor dobta egyetlen interceptionjét a Titans ellen. A legnagyobb győzelme a legendás irányítóval 59-0 volt a Patriotsnak a Titans ellen.

2015 óta egy bizonyos Dick LeBeau vezeti a Titans védelmét, innen indul ki a következő statisztika. Dick LeBeau sokáig a Steelers védelmi egységét irányította, összesen pedig nyolcszor nézett farkasszemet a Patriots 12-esével: a Billst, Titanst és a Steelerst irányította LeBeau a New England ellen. A statisztika itt is Brady mellett szól, 6-2 arányban nyerte a meccseket a védőguru ellen, 312 passzolt yardot átlagol, 68%-ban sikeresek a passzai, 19 TD mellett csak 3 INT, illetve 110.9-es passer rating áll Brady neve mellett. Az utolsó öt mérkőzésen, mikor LeBeau egységével találkozott 15 TD mellett nem dobott INT-t, LeBeau-nak tehát van miért revansot vennie Bradyvel szemben.

Persze ezek is csak statisztikák, de ha Brady a megszokott formáját hozza a két edző ellen, akkor a Patriots készülhet a következő körre, természetesen a mérkőzések nem az asztal mellett dőlnek el, így vasárnap hajnalban azért még lejátsszák a mérkőzést, reméljük egy emlékezetes párharc alakul ki a két csapat között.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!