Connect with us

Érdekességek

A Steelersnek van a legjobb szeme az elkapótehetségekhez

Ben Roethlisberger nem panaszkodhat a front office draft tevékenységeire, hiszen remek célpontokat szolgáltatnak számára évről évre. És mindezt úgy, hogy nem kellett top draftpicket feláldozni egyikükért sem.

 

 

Mike Wallace-szal kezdődött, aki a 2009-es draft 84. pickjével került a Steelershez, és bár nem lett belőle sztárjátékos, négy steelersös szezonjából kettőt is 1000 elkapott yard fölött zárt. Ezután egy még sikeresebb 2010-es eresztés jött, ahol a 82. picken Emmanuel Sanders, 195. cetli birtokával pedig Antonio Brown lett a Steelers játékosa. Bár Sanders nem tudott kiteljesedni Pittsburghben, a Broncosban több jó szezonja is volt, és első három évében egyaránt átlépte az 1000 elkapott yardot. Antonio Brownról pedig aligha kell bárkinek is mesélni, a liga egyik, ha nem a legjobb elkapója jelenleg.

 

Ezután egy kisebb szünet következett, majd 2014-ben ismét robbantott a csapat egy újonc elkapóval. A 114. pickkel Martavis Bryant került a csapathoz, aki a nagy játékaival és az első két szezonjában hozott 14 TD-jével hamar letette a névjegyét, hogy aztán az egy éves eltiltásával árnyalja a képet. A tavalyi évben pedig JuJu Smith-Schuster öltözhetett be sárga-feketébe, aki a 62. picken lett kiválasztva, és elkapásaival és visszahordásaival már 1000 yard fölött jár. Utóbbi azért is érdekes, mert az idei classból nagyon kevés elkapó tudott maradandót alkotni. Konkrétan 5 elkapót is előbb választottak ki, mégis ő lett a legjobb mind közül, a másik kiemelendő elkapó pedig a harmadik körös Cooper Kupp lett a 2017-es szezonban.

 

Mint ahogy az látható, egyikükért sem kellett a 62. picknél nagyobbat feláldozni, ami a második kör végét jelenti a 32 csapatos mezőnyben. Sokan pedig ölni tudnának azért, ha az első körös elkapójuk csak átlagos szinten is teljesítene.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!