Connect with us

Érdekességek

A Titans ellen újabb Brady rekord születik

Feltehetőleg a hétvége, de lehet az egész playoff egyik legunalmasabb mérkőzése a Titans szereplése a Patriots otthonában. A hazai gárda a fogadóirodáknál 13 pontos favorit és ez egyáltalán nem tekinthető túlzásnak. A Patriots 13-3-as mérleggel szerezte meg az első kiemelést, ami jól mutatja, hogy idén is milyen formában van a csapat, így bárki ellen ők lennének az esélyesek, de a Titans mellett körülbelül semmi nem szól.

 

 

A mérkőzés így inkább rekordokról fog szólni, ez pedig elsősorban Bradyt jelenti. A Patriots irányítója már pusztán azzal bekerül a rekordok könyvébe, hogy pályára lép, hiszen ez lesz a 35. rájátszás mérkőzése, ami természetesen új rekord.

 

Ezzel egy újabb statisztika mellé kerül a neve a rekordok könyvében, mert már így is rengeteg dologban ő az első. Eddigi 34 mérkőzéséből 25-öt megnyert, ami rekord, az őt követő játékos 16-tal a második ebben a tekintetben. Ezeken a mérkőzéseken 1325 passzt engedett el, ami majdnem 300-zal több, mint a második Peyton Manning lőlapja. Ebből az 1325-ből 831 sikeres átadása van, ami több, mint a negyedik legtöbb passzt (nem pontos) elengedő QB statisztikája. Természetesen Brady nem a rekordokat kergeti, de sikeressége miatt mégis magáénak tudhatja őket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!