Connect with us

Beharangozó

Az utolsó állomás a Super Bowl előtt

Hölgyeim és Uraim! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ma láthatnak utoljára egy napon több meccset is, egészen augusztusig bezárólag. Készüljenek fel az ínséges időszakra, maradjanak ébren a késői kezdés ellenére is és szurkolják végig a ma éjjeli konferenciadöntőket. Igazán kiváló mérkőzések várnak Önökre!

 

 

Jacksonville Jaguars @ New England Patriots

Jaguars oldali beharangozó

Patriots oldali beharangozó

Újabb csapat vállalkozik a sötét oldal Patriots megállítására és a Jaguars legnehezebb feladata Gronk megállítása lesz. A Patriots ellen mondjuk az AFC-döntőkben eddig csak gyenge irányítók tudtak nyerni Foxborough-ban, ez is lehet akár a floridaiak sikerének kulcsa. A Patriots 10-1-es mérleget tud felmutatni soron következő ellenfele ellen, azonban a legtöbb yardot passzoló irányító és a legkevesebb passzolt yardot engedő védelem párharcát általában utóbbi nyeri.

Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles

Vikings oldali beharangozó

Eagles oldali beharangozó

Végül az első és második kiemelt jutott be az NFC-döntőbe, a konferencia két legjobb védelmével (mégiscsak a védelem nyeri a bajnokságot) és két olyan csapattal, akik ugyan pozitív örökmérleggel rendelkeznek, de nem nyertek még Super Bowlt. Az irányítók közti különbség mindenképp a Vikings oldalára billenti a mérleg nyelvét, azonban az Eagles védőfala és a hazai pálya kiegyenlítheti ezt a különbözetet és nagyon parázs védőcsatát láthatunk majd hajnalban.

 

Bold predictions

kerekisti: Mivel Jeff Fisher szelleme egyébként is átjárja az NFC döntőt a két irányító személye és mezszámai miatt, ezért az eredmény is 9-7 lesz valamelyik csapatnak

rowi: Bradyt leszámítva a többi 3 kezdő QB-nak összesen van 5 meccse a rájátszásban. Ezeken a meccseken a legjobb passer rating 105,0 (Foles, 2013 Wild Card) és a legmagasabb % sikeres passzok tekintetében 76,7% (Foles, 2017 Divisional). Most hármuk közül az egyiküknek legalább 130-as ratingje ÉS legalább 80 %-os passzaránya lesz.

leonidasz: A Patriots több sacket és interceptiont szerez, mint a Jaguars, valamint a két kezdő cornerük együttesen nem enged annyi yardot, mint a Jaguars jobbik CB-je.

KGYM: Mindkét meccsen lesz holtidő a pályára szaladó állat miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!