Connect with us

Érdekességek

Bill Belichick is rekordot dönt ma

Bill Belichick minden idők egyik legjobb és legsikeresebb főedzője, amit mi sem mutat jobban (már a rengeteg Super Bowl győzelem mellett), hogy a Titans elleni meccse lesz a 37 rájátszás-találkozója. Soha senkinek nem volt ennyi főedzőként.

 

 

Ezt megelőzően Belichick a legendás Tom Landryvel és Don Shulával tartotta a rekordot 36 meccsel. A 26-10-es mérlege pedig azt jelenti (25-9 a Patriotsszal, 1-1 a Brownsszal), hogy már most ő a legsikeresebb, hisz hat győzelemmel vezet Landry előtt. Ráadásul ő az egyetlen HC a történelemben, akinek sikerült hat egymás utáni szezonban is legalább egy PO-meccset nyernie, a Titans ellen pedig meglehet a 7. ilyen idény is (egyébként hat ilyen idénye a Cowboysnak is volt 1991 és 96 között, csak két edzővel).

 

Érdekesség, hogy Belichick előtt a Patriotsnak mindössze hét PO-győzelme volt, most pedig már 32-vel állnak. Ennél több csak a Steelersnek (36) és a Cowboys-Packers duónak (34) van, de ha a Patriots idén Super Bowlt nyer, 35 győzelemmel rögtön felugranának a második helyre. Ha már a nyolcadik döntő véletlenül nem izgatja annyira a mestert, ez még mindig egy tök jó kis cél.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!