Connect with us

Hír

Chiefs@Rams lehet Mexikóvárosban 2018-ban

Az NFL nemzetközi térhódítása az elmúlt két évben Mexikóig is eljutott, méghozzá a Raiders pályaválasztásával, ahol a Texans és a Patriots volt az ellenfél. Most két új csapatot csodálhatnak meg a lenyügöző Aztecában a mexikói NFL-hívők, állítja több kinti médium.

 

 

Az első riportok szerint ugyanis a Los Angeles Rams és a Kansas City Chiefs lehet a 2018-as mexikói menü, méghozzá a Rams pályaválasztásával. Ez még nem a hivatalos bejelentés, de több amerikai és mexikói forrás szerint is ez lehet majd a párosítás Mexikóvárosban, de mivel még nincs kész a 2018-as “nemzetközi sorsolás”, addig ez változhat. Az biztos, hogy októberben vagy novemberben lenne a mérkőzés időpontja.

 

Hogy a Rams a pályaválasztó, az nem meglepő, nekik ugyanis a költözésük részét rartalmazta egy szerződés, hogy minden évben egy nemzetközi meccsen pályára lépjenek, ahol ők a pályaválasztók. Ám arról nem szól a szerződés, hogy ez csak Londonban történhet meg, így könnyen lehet, hogy most Gurley-ék utaznak Mexikóvárosba. A Chiefs ráadásul megfelelő ellenfél lehet, hiszen a tulajdonos Clark Hunt már belement egy londoni meccsbe, így lehet a mexikói túrára sem mondana nemet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!