Connect with us

Hír

Gutekunst: A Packers aktívabb lesz a piacon

Brian Gutekunst váltotta Ted Thompsont a Packers general manageri székében és első sajtótájékoztatóján máris kedvére tett a Packers-szurkolóknak, és változásokat ígért a csapat vezetését, illetve szabadügynök-piaci tevékenységét illetően.

 

 

A saját személyiségem alapján fogom vezetni a csapatot, valószínűleg kicsit agresszívabban bizonyos területeken. Meg fogunk mozgatni minden követ a játékosszerzés minden egyes fázisában.

Az alap továbbra is a draft lesz, de a szabadügynök-piac is egyértelműen egy szükséges tartozék. Nem fogunk tudni minden játékost leigazolni, de mindennel kapcsolatban a tűz körül szeretnénk maradni. Felkészültnek kell lennünk, hogy meghúzhassuk a ravaszt.

 

Thompson hozzállása a szabadügynökökhöz már hozzászoktatta a Packers-szurkolókat, hogy a szezon végétől a draftig igazából nem kell számítani nagy játékosmozgásra a csapatnál, de ha történik is valami, akkor inkább távoznak Green Bayből, mintsem érkeznek. Ugyan Thompson maradt a csapatnál, mint tanácsadó, Gutekunst úgy tűnik, hozhat egy kis szemléletbeni változást. Vagy csak nem akart máris rossz fát tenni a tűzre a szurkolóknál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!